Rrëmbeu foshnjën në spital, arrestohet babai

Një 32-vjeçar është arrestuar në Janinë pasi akuzohet se ka rrëmbyer një foshnjë në spital.

32-vjeçari, i cili mësohet se është babai biologjik i foshnjës, ka rrëmbyer fëmijën nga Spitali i Përgjithshëm Universitar i Janinës ku po trajtohej.Hap Pamjet Me Poshte!

Mjekët e spitalit njoftuan policinë, e cila pas një hetimi, gjeti foshnjën tek të afërmit e 32-vjeçarit, të cilët e dorëzuan vullnetarisht.

Më pas fëmija u dërgua përsëri në spital.

“Fëmija ka qenë i shtruar në spital nga data 20 shkurt deri në mesditën e sotme dhe shoqërues zyrtar i fëmijës ka qenë ky zotëri. Kur zotëria u njoftua se fëmija do të shkonte në një institucion, pati një reagim”, thanë burime nga spitali.

Me urdhër të prokurorit, fëmija është transferuar në Spitalin e Artës./albeu.com

Leave a Comment