Bardhin e nxjerrin nga shtepia e BBVA. Ka nenen e semure.

Mbrëmjen e sotme, vëllai i Bardhit ka hyrë në BB VIP për të lajmëruar Bardhin se është nëna sëmurë dhe ndodhet në spital.Me poshte

Ai ka treguar se ajo ndodhet për shkak të tensionit dhe madje kanë ardhur në Kumanovë nga Gjermania.

Kaq ka mjaftuar që Bardhi të vendosë të ndërpresë rrugëtimin.

Kështu që Bardhi menjëherë ka vendosur të largohet nga shtëpia, gjë që ka përlotur banorët.

Ndërkohë Sara nga ana tjetër duket se nuk është prekur, por ka thënë: Unë jam dakord dhe respektoj arsyen pse Bardhi po e ben dhe uroj që nëna të jetë mirë, por une kam dëgjuar dhe se nëse kjo situatë shkon ashtu siç ka menduar unë nuk do të hesht. Kam rezervat e mia për palë të treta që nuk janë familja e tij duke patur fjalën për menaxherin e tij.

Ndërkohë Bardhi pasi është takuar me Sarën Ledioni e lajmëroi për atë ç’ka tha Sara. Më tej Bardhi tha që s’po mendon për asnjë situatë vetëm për mamin.

Leave a Comment