Kursi i këmbimit/ Euro sërish për poshtë, Leku ende ‘mbret’

Sot, më 9 mars 2024. Me Poshte!

Dollari amerikan blihet me 94.5 lekë dhe shitet me 95.4 lekë.

Euro blihet me 103.4 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 107.3 lekë, ndërsa në shitje me 108.2 lekë.

Paundi britanik blihet me 121 lekë dhe shitet me 122 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70 lekë, ndërsa në shitje me 71.3 lekë.

Leave a Comment