“Gjëja që mua ma ka shpifur më shumë kur kam dalë jashtë…”, Sara rrëfen dhimbjen: Ka ardhur nga Zoti (Video)

Sara, ish-banorja e BBV, e cila u eleminua nga shtëpia më e famshme në Shqipëri mbrëmjen e së martës , është shndërruar në një ndër personazhet me të komentuar së fundmi në media.

Ditën e sotme, ajo ka qenë e ftuar në programin “Big Brother Fan Club”, ku ka folur për eksperiencën e saj ne BBV, e cila zgjati 52 ditë.Hap Pamjet Me Poshte!

Sara ka folur gjithashtu edhe për komentet negative me të cilat ajo është përballur kur ka dalë jashtë, kryesisht rreth rrëfimit të saj humbjen e një fëmije.

“Gjëja që mua ma ka shpifur më shumë kur kam dalë jashtë, ishin komentet ku thuhej se si mund të rrijë Bardhi me një femër të tillë, e cila heq një fëmijë cdo muaj, turp t’i vijë. Këto komente kanë qenë nga femrat. Për të sqaruar dicka, fëmija ka qenë shumë i planifikuar, shumë i dashur nga të dyja palët. Kam qenë në një marrëdhënie shumë të rregullt.Ka ardhur nga Zoti, ka ardhur nga problemet e mia shëndetësore, të cilat ishin të ludhura me shqetësimin mbi dicka tjetër që po më ndodhte në familje dhe ka qenë dicka shumë spontane, e ardhur nga Zoti. Nuk kam shkuar unë ta bëj këtë gjë, nuk do e bëja kurrë”.

Leave a Comment