Çfarë ndodhi!? Menaxheri i Bardhit ‘kërcënon’ Sarën? Jetmiri: Kush do famë, ia jap…

Teksa Bardhi i ka dhënë fund aludimeve për daljen e tij nga Big Brother Vip 3, duke postuar foton e nënës së tij nga spitali, menaxheri i tij vijon të thumbojë Sarën.

“Famën ky e ka marrë me punë dhe me këngë, jo më skandale. Por ju premtoj që kush mundohet me përdor kështu situatash kam me ia dhënë famën, por për keq”, shkruan menaxheri i Bardhit, Jetmiri, në një postim që e ka shpërndarë edhe vetë këngëtari.Hap Pamjet Me Poshte!

Duket se përplasja u thellua më tepër pas një deklarate të Sarës pas daljes së Bardhit, e cila aludoi se porblemet shëndetësore të nënës së tij nuk ishin arsyeja, madje duke thënë “unë e dija më parë” që do dilte.

Leave a Comment