Shokuese / 13-vjeçarja mbetet shtatzënë nga vëllai i saj, të miturit: Jemi të…

Një ngjarje e rëndë është raportuar në Rethymno, Greqi, ku një e mitur ka mbetur shtatzënë nga vëllai i saj, po ashtu i mitur.

Policia ka bërë me dije se bëhet fjalë për një 13-vjeçare nga Bullgaria, e cila ka mbetur shtatzënë nga vëllai i saj 15-vjeçar. Në polici, dy fëmijët kanë deklaruar se çdo gjë është bërë me pëlqimin e të dyve dhe kanë shtuar se janë të dashuruar.

Por, sipas ligjit, në këtë rast kemi të bëjmë me incest, dhe tashmë do jenë autoritetet që do të veprojnë.Me Poshte!

Leave a Comment