‘Turp, turp, turp’, Fation Kuqari nuk përmbahet ndaj Sarës dhe pastaj e fshin

Fation Kuqari ka qenë ndër të parët që ka reaguar për deklaratat e Sarës dhe aludimin e saj që gjatë ‘Prime’-t kur Bardhi la shtëpinë.

Mirëpo, vazhdimi i historisë sot me postimin e Bardhit dhe deklaratat e Sarës kundër menaxherit të Bardhit, duket se e kanë revoltuar tej mase Fationin.Hap Pamjet Me Poshte!

Ai menjëherë ka reaguar përmes një Instastory, ndërsa nuk ndalet së përmenduri fjalën turp.

“Uaa turp. Prapë s’ka të ndalur turp. Ça nuk bën për vëmendje Turp. Kur e do me zor fama dhe follow të marrin në qafë”, shkruan Fationi në postimin të cilin më pas e ka fshirë.

Leave a Comment