Tronditëse! Nëna dhe njerku përdhυnojnë 15-vjeçaren: ‘Më mirë t’ia bëjmë ne se të tjerët’!

Një ngjarje tronditëse është zbuluar në SHBA, ku një vajzë 15-vjeçare ra viktimë e përdhυnimit nga nëna dhe njerku i saj, për më shumë se një vit.

Ngjarja ka ndodhur në Utah, ku çifti u arrestua pasi policia iu përgjigj një telefonate nga një e mitur, e cila tha se ishte ngacmuar s*ksualisht për një vit e gjysmë.

Nëna dhe njerku i adoleshentes, të dy në të 30-at, iu afruan asaj me idenë për të pasur përvoja s*ksuale së bashku, duke besuar se marëdhënia s*ksuale me ta ishte më i sigurt për të sesa me të huajt.

Çifti akuzohet për abuzim s*ksual të dhυnshëm, sodomi dhe përdhυnim.

“Një vit më parë unë dhe nëna e saj mësuam se 15-vjeçarja donte të takohej dhe të kryente marëdhënie s*ksuale me të panjohur në internet”, dëshmoi njerku duke shtuar se ai dhe gruaja e tij vendosën që t’i mësonin viktimës për aktin s*ksual.

Veç kësaj, njerku u tha autoriteteve se ai dhe nëna e vajzës blenë lodra s*ksi për 15-vjeçaren dhe bënë dush me të, ndërsa pranoi se ai dhe gruaja e tij i tregonin viktimës se si t’i përdorte lodrat e s*ksit.

Nëna i tha policisë se kishte kryer akte s*ksuale me burrin dhe vajzën e saj.

Çifti i paidentifikuar u arrestua pak ditë më parë në Provo, Utah, rreth 40 minuta jashtë Solt Lake City, pasi policia iu përgjigj një telefonate nga viktima e cila tha se njerku i saj e kishte përdhυnuar atë prej një viti e gjysmë.

Dokumentet e gjykatës zbuluan se nëna dhe njerku i adoleshentit thanë se kishin gjetur gjithashtu foto të vajzës ‘në situata s*ksuale’ gjatë bisedave në internet.

Ai tha se ai dhe gruaja e tij vendosën ‘që t’i mësosh viktimës për s*ksin dhe përfshirja në akte s*ksuale me viktimën do të ishte më e sigurt për të sesa të bënte s*ks me të huajt’, thuhej në deklaratën e publikuar nga revista People.

Njerku u tha hetuesve se ai dhe nëna e vajzës blenë lodra s*ksi për 15-vjeçaren dhe bënin dush me të, thuhet në dokumentet e arrestimit.

Ai gjithashtu pranoi se ai dhe gruaja e tij ‘i tregua viktimës se si t’i përdorte’ lodrat e s*ksit për veten dhe mbi to, thanë dokumentet.

Çifti ka katër fëmijë të tjerë së bashku, por nuk dihet nëse ata janë abuzuar s*ksualisht nga prindërit.

Leave a Comment