“Vendosi gishtin kokës”/ Çfarë tha Meritoni brenda Dhomës së Rrëfimit që krisi shoqërinë me Romeon?

Raporti mes Romeos dhe Jetmirit është diskutuar mbrëmjen e sotme mes studios dhe banorëve brenda shtëpisë.

Teksa biseda ka qenë me tone të larta, duket se ajo ka devijuar paksa nga ana e Romeos, i cili u kap me një koment të bërë nga Meritoni brenda Dhomës së Rrëfimit.Hap Pamjet Me Poshte!

“Jetmiri e ka matur me dy lëvizje”- kjo ka qenë fjalia e cila nxehu Romeon duke krijuar kështu mbase një krisje të mundshme mes shoqërisë që banori ka me Meritonin.

“Nga Meritoni nuk e prisja fare. Prisja që të ma thoshte në sy jo të bënte lojën e Jetmirit në Dhomën e Rrëfimit. Ti merr guximin dhe thua gjithë ato budallalliqe për mua. Ti je ushtar. Ti hedh poshtë shoqërinë për lojë. Ja ky je ti, ushtar. Çfarë shoku je ti, ku ka shok si ty, ti je ushtar. Vendosi gishtin kokës se është turp ore.”– ka thënë Romeo dreëjtuar Meritonit me tone të larta.

Leave a Comment