Reagon ashpër Sara: Më kanë bërë ish’a meshkuj që as nuk i njoh

Me daljen nga shtëpia e “Big Brother Vip”, Sara Gjordeni ka arritur të marrë vëmendjen e publikut dhe mediave me deklaratat e forta si për lidhjen e saj me Bardhin, përplasjen me menaxherin e tij e së fundmi një histori nga e kaluara, braktisjen nga i ati dhe dhunën ndaj nënës së saj.

Mirëpo në një postim të bërë së fundmi, Sara pretendon se mediat kanë abuzuar duke u shprehur se kanë shtrembëruar të vërtetën e asaj që ajo ka thënë.

Ndonëse ka qenë ajo që është ka treguar hapur për familjen e saj, Sara justifikohet se ka nënshkruar kontrata për të marrë pjesë në studio televizive dhe në një farë mënyrë “është detyruar” të rrëfehet.ap Pamjet Me Poshte!

Leave a Comment