“Është shtruar në spital psikiatrik”, gazetarja: Kate Middleton nuk mban mend as emrin e saj (Nga seria e teorive të konspiracionit)

Një teori e re (konspirative) për Kate Middleton po qarkullon në rrjetet sociale. Një video e TikTok thuhet se ka konfirmuar se e di vendndodhjen e saktë të Princeshës së Uellsit, e cila tani është plotësisht e pasigurt, veçanërisht pasi u zbulua se fotografia e parë zyrtare e saj që u publikua pas pak ishte ngatërruar.

Sipas një gazetareje të quajtur Camila Segovia, ajo është shtruar në një klinikë psikiatrike, në një gjendje aq të keqe sa nuk mund të flasë dhe as të mbajë mend emrin e saj.Hap Pamjet Me Poshte!

Nga njëra anë, kjo teori do të shpjegonte faktin se Middleton nuk është shfaqur asnjë herë që nga Krishtlindjet.

Në fund të fundit, ne e dimë nga shembuj të tjerë në të kaluarën se detyrat kërkuese dhe ekspozimi i tepërt mediatik që shoqërojnë rolin e një anëtari të familjes mbretërore janë sfiduese edhe për një person me ashpërsi mendore.

Nga ana tjetër, ky lajm i supozuar nuk ka asnjë vlerë, pasi vihet në pikëpyetje edhe ekzistenca e të ashtuquajturit gazetar spanjoll.

Leave a Comment