Mbërrin zarfi i zi në shtëpinë e Big Brother! Kush do përjashtohet?

Një zarf i zi ka mbërritur në shtëpinë e Big Brother Albania Vip 3, menjëherë pas konfliktit mes Eglës dhe Rikes.

Zarfi i zi është vendosur në tavolinë, dhe sipas porosisë së vëllait të madh, nuk do të hapet deri në një njoftim të dytë.Hap Pamjet Me Poshte!

“E dija”, dëgjohet të thotë Rikja, e cila u konfrontua sot pasi i hodhi Eglës pana në kokë.

Leave a Comment