Test / Zgjidh një nga këta 3 engjëj dhe merr një mesazh

N.1

Çdo gjë do të jetë në rregull: ditët dhe javët do të jenë plot gëzime dhe shqetësime.

Sigurisht, shumë shpesh i bën vetes pyetjet e mëposhtme: «Kur do t’i shoh rezultatet e punës sime?» Kur do të kem më shumë qartësi për atë që dua nga jeta ime? Çfarë duhet të bëj në këtë fazë të tanishme të jetës sime?

Çdo gjë që duhet të ndodhë do të ndodhë! Mos u shkurajoni, përmbajuni planit dhe merrni kohë. Tani punoni vetëm me dashuri, vullnet, guxim dhe mbi të gjitha besoni në veten dhe në jetën tuaj.

Çdo gjë do të jetë në rregull në fund; dhe në qoftë se ju shihni se jeta nuk është ende në vendin e saj, kjo është vetëm për shkak se ende nuk ka ardhur momenti.

Vazhdoni të punoni dhe të arrini synimet tuaja dhe do të shihni buzëqeshjen e jetës!

N.2

Keni plane dhe projekte që gjithmonë i lini mënjanë sepse mendoni përsëri se nuk është koha.

Ju mund të gjeni justifikime si: “Unë nuk jam gati”, “Nuk kam para”, “tani nuk është koha”, “Unë jam shumë i zënë”, kështu që ju do të humbni shumë ditë, muaj, vite, dhe ju do të mbeteni pa filluar atë.

Engjëlli yt po të kujton se tani është koha jote! Nuk është kurrë vonë për të krijuar dhe projektuar plane.

Je akoma i ri! Nëse mendon se është tepër vonë, dije se është thjesht një gjendje mendore të duash mendjen dhe shpirtin tënd dhe t’i japësh vetes një shans për të realizuar të gjitha ëndrrat që ke lënë gjithmonë mënjanë.

N.3

Jeta është shkollë. E vërtetë. Ai të vëzhgon vazhdimisht, sepse dëshiron që të mësosh gjithçka që duhet të dish për të pasur një të ardhme të suksesshme përsëri dhe përsëri.

Çdo situatë në jetën tënde të jep një qëllim unik dhe shembullor. Tani është koha të mos ngurrojmë dhe të vazhdojmë përpara. Nuk duhet të heqësh dorë nga synimi. Vazhdo dhe besoje sepse më e mira është ende për të ardhur.

Leave a Comment