Faktet dhe VIDEOT/ Si iu është qepur Meritoni të gjithë vajzave në shtëpi, përfshirë dhe Heidit (edhe në sy të Inisës)

I gjithë Big Brother Vip këtë vit po rrotullohet rreth çiftit apo ish-çiftit Romeo-Heidi. Duke parë këtë, të gjithë banorët e tjerë nuk po bëjnë asnjë lojë tjetër përveçse të komentojnë ngjarjet e Romeos dhe Heidit.

Ardhja e Jetmirit në shtëpinë e Big Brother Vip ka trazuar ujërat, kjo jo për faktin se ai është ndonjë lojtar i fortë, por se i ka parë dhe i ka komentuar për dy muaj jashtë të gjithë situatat.Hap Pamjet Me Poshte!

Dhe duke parë që çifti është fokusi i Big Brother Vip, edhe Jetmiri kërkon që të futet në lojë duke i sulmuar të dy. Rasti më i fundit ishte mbrëmjen e djeshme, kur Heidi tha se Meritoni ka flitruar me të. Një e vërtetë e madhe kjo, pasi që në ditën e parë, Meritoni i është afruar Heidit duke e komentuar dhe duke i bërë komplimente të ndryshme.

Leave a Comment