‘Artur, sepse baba se meriton! Të të vijë turp! Je një monstër’! Sara Gjordeni reagon me fakte pas deklaratave të të atit

Sara Gjordeni ka reaguar pas deklaratave publike të babait të saj, Artur Gjordenit. Ky i fundit deklaroi se është ndarë nga e ëma e Sarës pasi ajo e ka tradhtuar.

Sara ka reaguar me fakte duke publikuar vendimin e gjykatës ku shkruhet se divorci ka ardhur për shkak të gjendjes ekonomike dhe jo tradhtisë.Hap Pamjet Me Poshte!

“Të të vijë turp! Je një monstër. Sot ma theve zemrën dhe më braktise për herë të dytë. Je shembulli më i keq i një babai dhe qenia më e ulët që ka shkelur në tokë”, shkruan ndër të tjera Sara.

Leave a Comment