Më ra qielli mbi kokë’, aktorja shqiptare rrëfen historinë e abuzimit të saj dhe të bijës: Ishim në…

Aktorja Julia Iliriani, e cila ka hyrë në Big Brother, ka rrëfyer një histori shokuese të abuzimit të saj dhe të bijës. Gjatë një bisede me banorët e tjerë në shtëpi, Julia ka treguar se është abuzuar kur ka qenë fëmijë, rreth moshës 5-6 vjeçare.

Leave a Comment