Degradon debati. Roza i thotë Gazit: Pse ha m*t kot?

Duket se debati i nisur mes Gazit dhe Rozës në lidhje me një peliçe prej leopardi, ka dalë jashtë kontrollit.

Ishte Gazi, ai që fillimisht ngacmoi Rozën duke i thënë se duhet të shtiret sikur i do kafshët për sa kohë vesh rroba me lëkurën e tyre.

Nga ana tjetër, për t’i vërtetuar të kundërtën, moderatorja shkon dhe merr peliçen dhe ia hedh fytyrës. Sipas saj, policja është me qime artificiale.

Por jo vetëm kaq, pasi Roza nuk ia ka kursyer as fjalët banale.

Pjesë nga biseda:

Roza: Ja peliçja leopardi. E ke me qime artificiale

Gazi: Kjo është chetaah

Roza: Quaje çfarë të duash. Ja ku e ke! Pse ha m*t kot? Pse ha m*t kot? Mos ha kot. Kapu me ndonjë gjë që ia vlen.

Video

https://www.instagram.com/p/C3pbAgLsy4S/

Leave a Comment