Këmbimi valutor/ Me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Sot, më 16 mars 2024, dollari amerikan, blihet me 94.6 lekë dhe shitet me 95.5 lekë.

Euro, blihet me 103.2 lekë dhe shitet 104 lekë.Hap Pamjet Me Poshte!

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 106.9 lekë, ndërsa në shitje me 107.8 lekë.

Paundi britanik, blihet me 120.4 lekë dhe shitet me 121.3 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 69.8 lekë, ndërsa në shitje me 71.2 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Leave a Comment