Ja kush e fiton Big Brother Vip 3 sipas konspiracionistit Alfred Cako (Video)

Të ftuar në “Fun Club”, Alfred Cako dhe Stresi ndanë mendime të kundërta për lojtarët aktualë të Big Brother VIP.

Sipas Cakos, Romeo do ta fitojë këtë lojë, pasi është i vetëpërmbajtur dhe di si të reagojë. Nga ana tjetër Stresi tha të kundërtën, ndërsa reagimi i tij ishte për t’u mos u humbur. Hap Pamjet Me Poshte!

Biseda:

Cako: E shikoj që Romeo është një lojtar i fortë dhe kandidat për të fituar Big Brother. Ka një vetëpërmbajtje kur adrenalina ngrihet në biseda. Ruan një lloj etike dhe e kupton që është duke u ndjekur online. Di të përmbajë veten dhe di si të ngacmojë kundërshtarët.

Stresi: Nuk mendoj që Romeo po përmbahet shumë në lojë. Tirana është e vogël, është njeri me famë dhe moderator i mrekullueshëm, por nuk e shoh të përmbajtur. Të dalë nga goja e Romeos një fjalë të p… në gojë.

Cako: Parashikoj që Romeo do jetë fituesi

Stresi lëviz nga karrigia: Larg qoftë…

Leave a Comment