Egla i vendos gjithmonë, por a e dini efektin në lëkurë të ngjitësve me ngjyra? (Video) - Web Lajme

Egla i vendos gjithmonë, por a e dini efektin në lëkurë të ngjitësve me ngjyra? (Video)

Edhe nëse nuk e keni parë diku tjetër, me siguri e keni vënë re që Egla në “BBVA 3” vendos vazhdimisht në fytyrë ngjitësa të ndryshëm në cepa të caktuar të saj. Po çfarë roli kanë ato?

Si fillim duhet theksuar se në fytyrë nuk mund të ngjisësh çfarëdo ngjitësi që gjen vërdallë, por duhet të blesh ata që kanë specifikisht këtë funksion.

Këta ngjitës përdoren në fizioterapi, por janë më të vegjël dhe targetojnë problematika në lëkurë në mënyrë natyrale.

Kjo metodë kujdesi për lëkurën konsiderohet si mënyrë trajtimi estetike pa nevojën e ndërhyrjeve.

Të mirat direkte të kësaj metode për kujdesin ndaj lëkurës janë efekti i menjëherëshëm në qarkullimin e gjakut, konturimi i lëkurës duke larguar fryrjen e lëkurës nga lëngjet.

@itzamelika

Face Taping is WORKING! Only if I could do this every night and dont be lazy 🫣🫣🫣 #facetape #facetaping #facetapingovernight #facetapingovernight #facetapingbeforeandafter #facetapingresults #skincaretiktok

♬ Mad at Disney – salem ilese

Kjo sjell reduktimin e qeskave poshtë syve, rrathëve të zinj dhe bën që ndjesia e ënjtjes së fytyrës të zhduket. Vetë pamja e lëkurës thuhet se do të përmirësohet dukshëm nëse vendosen ngjitëse çdo ditë për 1 javë ose 10 ditë.

Mënyrën se si mund të aplikohet e zbuloni në këto video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *