Ja kush është burri i Alketa Vejsiut dhe miqësia me Edi Ramën

Edhe pse është një nga personazhet publikë më të njohur në vend, Alketa Vejsiu ka ditur ta ruajë me fanatizëm jetën e saj private e sidomos familjen e saj.Hap Pamjet
Me Poshte!

Fotot e saj me bashkëshortin në internet numërohen me gishtat e njërës dorë, kurse fytyra e fëmijëve të Alketës mbetet e panjohur.

Alketa Vejsiu dhe bashkëshorti i saj Ardiani, kanë plot 15-vite diferencë moshe me njëri-tjetrin, Alketa është 37 vjeçe, kurse Ardiani është 52 vjeç.

Ardiani është një emër i njohur në botën e biznesit, madje ai cilësohet edhe si një nga milia rderët shqiptarë, ai është presidenti i një firme ndërtimi dhe i shumë bizneseve të tjera në vend, i njohur gjithashtu per miqesine e hershme me Edi Ramen.

Prezantuesja e njohur dhe biznesmeni kanë lidhur kurorë në vitin 2006 “Ne jemi bashkë të lumtur, sepse kemi ditur të mos kufizojmë njëri-tjetrin në gjëra që cenojnë lirinë e zgjedhjeve! Bashkëshorti im ushtron një profesion tjetër jashtë kamerave, unë thjesht e respektoj!”.

Çifti ka dy fëmijë së bashku, vajzën Nicole dhe djalin Lionel.

Leave a Comment