Si dy pika uji, kaq shumë ngjason Arbana me të atin

Arbana Osamni, padyshim që është njëra nga moderatorët më të dashura.

Ajo u bë e njohur edhe më shumë që ku nisi të preznatojë, formatin e njohur Big Brother.

Pëveç jetës profesonle, ajo është një bashkëshorte dhe një nënë shumë e përkushtuar, duke u kujdesur shumë për djemët e saj.

Së fundmi ajo ka ndarë një imazh të bukur me babain e saj, duket qartë se Arbana është kopje e të atit.

Leave a Comment