Ke bërë dashuri me ndonjë burrë të martuar? Si u përgjigj Ilnisa pyetjes së dyshimtë

Ke bërë dashuri me ndonjë burrë të martuar? Si u përgjigj Ilnisa pyetjes së dyshimtë

Situata e pyetjeve dhe dënimeve ka qenë e nxehtë brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”.

Ishte moderatorja Ilnisa Agolli e pyeti aktoren, Egla Ceno nëse kishte marrëdhënie me një burrë të martuar.

Pyetjes, Egla i është përgjigjur thjesht “jo”.

Por Ilnisa ka marrë një pyetje nga banori tjetër, Jetmir Salaj. Ky e pyeti gazetaren nëse ka bërë dashuri me ndonjë burrë të martuar.

BISEDA MES TYRE:

Ilnisa Agolli: Si është raporti yt jashtë?

Egla Ceno: Nga e di ti që kam raport jashtë

Ilnisa Agolli: Po a ke lidhje jashtë dhe a ke lidhje me një të martuar?

Egla Ceno: Jo, absolutisht. Kategorike.

Leave a Comment