Ky eshte cifti qe humbi jeten nga djegia e shtepisë ditën e djeshme. Zjarrin e shkaktoi karikuesi i telefonit

Ky ishte cifti qe humbi jeten në fshatin Pataçan i Poshtëm në Rahoveciti i cili u gjeten te asfiksuar nga tymi pas renies se zjarrit ne shtepin e tyre.

Ata jetonin vetem pasi femijet e tyre jetojne jashte Kosoves.Hap Pamjet Me Poshte!

Mendohet se karikuesi i telefonin ka qene shkaktari i djegies se shtepise pasi ka qene ne prize dhe kjo ka bere qe te ndizet zjarri ne shtepi.

Kur kane shkuar zjarrefiksit kane zbuluar se vatra e zjarrit eshte shkaktuar nga vendi ku ishte karikuesi i telefonit. shiko.news

Leave a Comment