Prindër, ja pse s’duhet të lejoni KURRË që fëmija juaj të ulet në këtë pozicion

Një këshillë shumë e vlefshme për fëmijët tuaj! Kurrë mos i lejoni ato që të ulen në pozicionin W.

E dini përse? Hap Pamjet Me Poshte!

Sepse ndikon shumë keq në strukturën e trupit të fëmijës.

Pozicioni W është shumë i rrezikshëm për fëmijët tuaj, edhe pse ai mund të jetë më i rehatshmi për ta. Sipas specialistit, Avni Trivedi se kjo gjë është shndërruar në “epidemi globale”.

Në një intervistë, ai tha se kjo ndikon në dobësimin e kockave të legenit, të muskujve të këmbës, ushtron shumë presion në shtyllën kurrizore qafë dhe supe, por edhe tek kyçet e këmbëve, duke qenë se kanë kontakt të drejtpërdrejtë me tokën.

Por jo vetëm, ajo ndikojnë edhe në shtrembërimin e kockave të këmbës.

Leave a Comment