Agravon debati, Romeo dhe Juli i ulërasin njëri-tjetrit në fytyrë

Dënimi i Vëllai të Madh për shpërdorimin e ushqimeve ka sjellë debate mes banorëve dhe kryesisht mes Romeos dhe Julit, të cilët kanë përfunduar duke i uluritur njëri-tjetrit në fytyrë.Me Poshte!

Ndërkohë që Romeo akuzon Ledjonën dhe njëkohësisht Julin që mbështet veprimin e Ledjonës, nga ana tjetër Juli akuzon Romeon se ka qenë ai që ka filluar i pari lojën e shpërdorimit të ushqimeve, fillimisht me përdorimin e orizit dhe mës pas me banane.

Romeo ka ngritur zërin me të gjithë, duke mos lejuar askënd të flasë, më pas Juli ka thënë:

“Prej teje kanë nisur kjo lojë, sepse je pa karakter dhe pa fytyrë”.

Debati ka agravuar edhe më shumë, në momentin që Juli ka hipur mbi divan dhe i është afruar fytyrës së Romeos.

Leave a Comment