“Do t’i bjerë të fikët”, Romeo në grevë urie, Jul Deda shpërthen ashpër: Po bën viktimën kot nuk ka asnjë arsye për ta bërë…

Romeo Veshaj po mban një grevë urie pas veprimeve të banorëve me shpërdorimin e ushqimeve.

Sipas aktorit, asnjëri nga banorët nuk ka mbajtur qëndrim pas vërejtjes publike që morën në spektakël.Hap Pamjet
Me Poshte!

Nga ana tjetër Jul Deda e ka quajtur veprimin e tij si viktimizim dhe sjellje për të marrë protagonizëm.

Ai thekson se Romeo ka qenë i pari që hapi lojën me ushqime dhe tani do të dalë mire në syrin e publikut.

Rike: Akoma është aty ai hajde ti flasim se do ti bjeri të fikët

Juli: Po le ti bjere dhe të ik. Për çfarë po e bën çfarë arsye ka?

Juli: Lërë se po bën viktimën kot.

Juli: Po të thash lëre se po be viktimën kot ka nevojë për protagonizëm.

Leave a Comment