“Më solli pesë burra në tavolinë”, Roza Lati tregon situatën e sikletshme me Romoen jashtë BBV3: Çfarë mashkulli është ai?

Roza Lati gjatë një bisede me Julin në oborr i ka treguar një situatë jo fort të këndshme që ka kaluar me Romeon jashtë BBV3.

Ajo tregon se një herë është takuar me Romeon në kafe dhe në momentin që doli të blinte cigare, ai ftoi pesë burra në tavolinë. Roza ku u kthye u ndje keq dhe nuk e konsideron aspak të hijshme këtë sjellje.Hap Pamjet
Me Poshte!

“Shkoj me ble cigare dhe më uli 5 burra në tavolinë. Dhe ky të më bëjë këtë pyetjen ‘a ke ngecur ti me burra në tavolinë?’, edhe thotë pastaj më mirë po ndërroj pyetjen. E kupton kush ta bën këtë pyetje, çfarë lloj mashkulli. Nuk i dhashë zë zemra ime, kuturu, nami nam për burra të martuar, “ke qenë ndonjëherë e lidhur me burra të martuar. Ti kap ku të duash, edhe bjeri Rozës, por jo ti që një herë që je ulur me Rozën, i ke ulur 5 burra në tavolinë,” tha Roza.

Leave a Comment