Rikthehet Ermiona Lekbello: Kinema 2 lekëshe, nuk ka më njerëz origjinal!

Një nga personazhet më të gazmor e të vërtetë të Big Brotherit të shkuar, megjithëse qendroi për fare pak kohë në shtëpi, ishte këngëtarja Ermiona Lekbello, batutat e së cilës ngelën për gjatë në mendjet e njerëzve dhe ende kujtohen.

Me një formë ironie, Ermiona ka bërë edhe këtë herë një postim në Instagram që shenjon sërish atë që pohuar dikur, mungesën e vërtetësisë dhe origjinalitetit te njerëzit e ekranit.Me Poshte!

“Faleminderit që më kujtoni dhe ma ngrohni zemrën me fjalët e mira, nëse ju kam ngelur në zemër mendoj që ju pëlqeu origjinaliteti, dhe për fat të keq unë në këtë jetë pak njerëz original kam njohur, dhe kur këto të dyja nuk i gjen në një person ndërron kanal, faleminderit edhe një herë që akoma edhe sot nga ju vetëm dashuri marrë, thank you!”-shkruan Ermiona në krah të fotografisë që i ka realizuar një fans i saj.

Leave a Comment