“Princesha Romeo”/ Egla ia plas në sy Romeos: Po e merr në qafë atë vajzën, pse bën si princeshë?

Egla ka biseduar së fundmi me Romeon ku i ka shprehur mendimin e saj për lidhjen e aktorit me Heidi Bacin.

Ajo shprehet se ai po e “merr në qafë” Heidin duke i shkaktuar dëm emocional. Sipas aktores ai po sillet si princesh dhe është mire që ta ndaj mendjen ose të ndahet ose të vazhdojë me Heidin.

Egla: Ja thashë edhe Heidit dje, ja nxive fare asaj gocës po bën si princeshë, princesha Romeo.

Heidi-Romeos: Gjithë halli im ka qenë të pajtohem me ty (por rrjeti shpërthen kundër Romeos)
Duhet ti ndash gjërat o andej o këndej se po e merr në qafë po i bën shumë keq. Apo nuk e sheh?

Në qoftë se nuk bëhet ndaje prej vërteti jo sytë si zemra se ai veprim të jep shpresë.

Leave a Comment