Roza Lati: Kur humba virgjërinë mami më bleu tortë

Roza Lati, vajza e aktores së njohur Rita Latit ka thënë gjatë një deklarate në Big Brother, se mamaja e saj ka bërë festë kur ajo ka humbur virgjërinë në moshën 18 vjeçare.

Ajo tha se Rita Lati bleu tortë, kur mori vesh lajmin.

Roza: Unë pasi e bëra këtë gjë me të dashurin tim, i them mamit, sepse mami është shoqja ime e ngushtë. Dhe për faktin që ia thashë bleu tortë.

Jul Deda: Në çfarë moshe e ke ngrënë këtë tortë?

Roza: 18 e gjysmë.

Leave a Comment