Një grua ka regjistruar një moment prekës me djalin e saj, njerëzit komentojnë: Ai do ta mbajë mend këtë për pjesën tjetër të jetës së tij

Fëmijët dhe sjellja e tyre mund ta bëjnë një ditë shumë të ndritshme në vetëm pak çaste.

Një shembull i tillë është video mes nënës Chrissy dhe djalit të saj Ben. Kur ata po punonin për një vizatim së bashku, Chrissy filloi t’i filmonte dhe nuk e kishte idenë se do të kapte një moment shumë prekës.

Beni i vogël në një moment i paprovokuar tha se po argëtohej shumë, gjë që e bëri të butë Chrissy, e cila pranoi se edhe ajo po argëtohej dhe se i pëlqente të bënte gjëra me të.

Më pas ata vazhduan të punonin me vizatimin dhe folën për ngjyrat që u pëlqenin. Chrissy ka shkruar në një pjesë të videos se vogëlushja me siguri nuk do ta kujtojë këtë moment, por për këtë do ta kujtojë.

Shumë nga ata që komentuan videon prekëse nuk u pajtuan me të. Njerëzit shkruanin se, edhe nëse ai mund të mos kujtonte gjithçka, ky kujtim do të mbetej në nënndërgjegjen e tij.

“Ti mendon se ai nuk do ta mbajë mend këtë, por me siguri do ta mbajë mend. Më kujtohet ende se kam pjekur bukë me nënën, isha në moshën e tij. Digjej dhe kishte shije të tmerrshme, por unë e dua kujtimin”, “Kjo video është aq e bukur sa unë gati qau”, “Ai do të kujtojë këtë dhe momente të ngjashme gjatë gjithë jetës së tij”, komentuan përdoruesit e TikTok. /Telegrafi/

@chrissyxw

Moments to add to my memory bank 🥹🥰 #toddler #painting #messyplay #parenting #corememories #gentleparenting #boymom #fyp

♬ original sound – Chrissy XW

Leave a Comment