2 termete lekundin Shqiperine mengjesin e sotem. Ja sa ishte magnituda dhe epiqendra

Diten e premte nje termet ka lekundur jugu e shpiqerise rreth ore 7e20 te mengjesit.

Termeti ishte me magnitude 4.7 balle te shkalles Rihter. Lëkundja kishte një thellësi fokale prej 10 kilometrash dhe u ndje ne jug te vendit.Hap Pamjet Me Poshte!

Ndersa nje termet tjeter ka rene ne 6e50 ne zonen e Himares me magnitude 2.9 ballë Rihter. Por fatmiresishte nuk ka pasur lendime apo demtime ne prona.

Ekpsertet thone se jane termete me magnitud te ulet dhe cdo gje eshte normale dhe nuk kane probleme.

Leave a Comment