“Qelbësira”! Banorët i fshehin foton e babait të ndjerë, shpërthen me fjalor banal Egla: Po ndyni kujtimet e njerëzve që s’janë në jetë!

Vëllai i Madh së fundmi i ka dhënë Ilnisës dhe Liamit një mision sekret, ku duhet të fshehin sendet e banorëve të tjerë.

Kjo gjë ja shkaktuar mjaft debat brenda shtëpisë. Një nga banorët që është besdisur nga kjo gjë është Egla, cila nuk ka gjetur foton e babait të saj. Ajo i është drejtuar banorëve me një fjalor të rëndë dhe i kërkon që t’ja sjellin foton, pasi “po ndyjnë kujtimet e një njeriu që nuk është më në jetë”.Hap Pamjet Me Poshte!

Egla: Mos guxoni të fusni duart se unë kam gjëra të shenjta me vete, personale. Mos fusni duart e ndyra nëpër gjërat e tjetrit, të na ndyni kujtimet, na ndyni njerëzit që s’kemi më në jetë.

Meriton: Çfarë po kërkon ti Egla?

Egla: Po kërkoj foton e babit, mos ma kanë prekur. Qelbësira, ju jeni qelbësira, jeni të ulët fare.

Erjola: Po prit moj mos përgjithëso, ta marrim vesh kush e ka bërë.

Egla: Unë nuk jam çmendur tani, mos e ke lënë diku. Unë e kam lënë aty dhe e kam palosur.

Leave a Comment