Publikohet biseda me Egestën, ish partnerja e Meritonit: Ai ende më do, ky është problemi i tij

Mbrëmjen e djeshme Meritoni ka zbuluar pak nga historia me ish partneren e tij Egestën si dhe problemet me autizmin që ka djali i tyre. Duket se pas kësaj deklarate Egesta nuk ka qendruar qetësi.Hap Pamjet Me Poshte!

Fillimisht ajo ka postuar një story të djalit ku shkruan: “Mos u mërzit bebi se e vërteta do të dalë!”.

Pas kësaj deklarate, portali “Kryefjala” ka siguruar foton e bisedës të Egestës me një vajzë, ajo i shkruan se është xheloze sepse ai nuk e ka dashur sic do Ilnisën dhe se Meritoni do fitojë teksa Egesta përdor djalin për klikime.

Por përgjigja e Egestës ka qenë e prerë:

”Meritoni hala më don, ajo është problemi i tij. Beda beda ngushllime”, shkruan Egesta.

Leave a Comment