“Thuaji mamit të të japë i çikë c*cë! O bebush”- Përplasja e ashpër mes Egla Cenos dhe Meriton Mjekiqit, ndërhyn Ilnisa Agolli: S’ta dha Zoti mundësinë të kesh fëmijë

Aktorja Egla Ceno është përplasur ashpër në Big Brother Vip me moderatorin Meriton Mjekiqin, pasi ky i fundit iu drejtua me fjalën “teta”.

Aktorja iu është kundërpërgjigjur duke e trajtuar si fëmijë dhe duke e “përkëdhelur në fytyrë”, gjest që nuk është mirëpritur nga Meriton Mjekiqi i cili i ka kërkuar disa herë që të mos e prekë me dorë në fytyrë.Hap Pamjet Me Poshte!

“Je bebush se ne kështu i drejtohemi fëmijëve. O zemra e tetës ti, je fëmijë dhe unë po të bëj një xhest koenfidencial”, u shpreh aktorja, duke iu drejtuar: “Thuaji mamit të të japë i çikë c*cë”, referuar gazetares Ilnisa Agolli.

Kjo e fundit iu përgjigj duke i thënë aktores që “s’ta dha Zoti mundësinë të kesh fëmijë”.

Pjesë nga debati:

Egla Ceno: Je bebush për mua (I kap faqen)

Meriton Mjekiqi: Mos ma prek fytyrën ( I heq dorën Eglës

Egla Ceno: Je bebush se ne kështu i drejtohemi fëmijëve. O zemra e tetës ti (I kap sërish faqen)

Meriton Mjekiqi: Hiqe dorën po të them

Egla Ceno: Është konfidencë zemra e tetës. Teta është konfidenciale, nuk dua të më thërrasësh teta

Meriton Mjekiqi: Mos vazhdo të më kapësh në fytyrë, mos më prek në fytyrë.

Egla Ceno: (E kap sërish në faqe) Zemra e tetës ti. Mos më thirr teta, sepse ne kështu fëmijët i trajtojmë. Është konfidenciale, zemra e tetës ti. Ti je fëmijë dhe unë po të bëj një xhest konfidencial

Meriton Mjekiqi: A je normal apo jo, mos më kap.

(Ndërhyjnë Liami dhe Julia për t’i larguar)

Egla: Zemra e tetës, kush të të ka harruar ty këtu. Ne i trajtojmë fëmijët me dashuri, po ma jep t’i konfidencën. Majmun cirku

Ilnsa Agolli: O model, o mjerim. O e mjerë, o lojtare skandaloze. O turpi i shoqërisë

Egla Ceno: Thuaji mamit të të japë i çik cicë, i cikë mami. Na e kanë sjellë nga çerdhja, amon na jepni një biberon me qumësht se s’kemi cicë për të

Meriton Mjekiqi: Teta Eglantina

Egla Ceno: Të keqen teta i çikë cicë atje, fut i çik cicë në gojë që të pushosh

Meriton Mjekiqi: Nuk është e drejtë që ti të më pickosh, hera e tretë që del prej vitesh. Nuk qetësohem unë. Nuk pickohet njeriu

Egla Ceno i drejtohet Ilnisës: Jepi i çikë cicë fëmijës, ngeli duke thirrur teta rrugëve. O zemra tetës, ku bën ti për këtu

Ilnisa-Eglës: S’ta ka dhënë Zoti ty mundësinë të kesh një fëmijë.

Egla Ceno: Mund të kem kur të dalë, s’më ka ardhur akoma qejfi për të pasur

Ilnisa Agolli: Uroj shumë, të pastrosh edhe imazhin që e ke siç e ke.

Leave a Comment