“Po të ishe nënë ti…”/ Egla debat me Françeskën: O mis pallati, çfarë mis Londre je ti

Në debatin që ka nisur mes Eglës, Meritonit dhe Ilnisën ditën e sotme është përfshirë edhe Françeska.Hap Pamjet Me Poshte!

Françeska: Egla e mendon veten italiane por je shqiptare. Teta Egla jep këshilla, nuk merret…

Egla: Do dhe ti ci*ë?Françeska: Ti nuk je nënë dhe nuk e di çtë japësh ci*ë!

Egla: Po të ishe nënë ti e dijë çfarë është konfidenca

Françeska: Është gjëja më e bukur që mund të bëjë një femër…

Egla: Nuk është e ulët pra, a më dëgjon kur të flas. Po del bllof, je një pykë e vërtetë

Françeskë: Ti dredh fjalët, je fantastike. Ky është burrë, është baba nuk mund t’i thuash ashtu. Je personi i fundit që munt të thuash, t’i s’ja ke idenë…

Egla: O miss Londra, o miss pallati. Ç’miss Londra je ti, nuk të njeh njeri. Sara që jeton në Londër nuk të njihte.

Leave a Comment