‘Bardhi ka për të lënë shtatzënë Sarën vetëm për sedër’! Bakaj bën deklaratën e papritur për çiftin!

Të ftuar në emisionin “Big Brother Radio” kanë qenë Artjon Bakaj dhe Bora Korkuti për të bërë një analizë të lojës së banorëve dhe për të dhënë mendimin e tyre për videot më të spikatura gjatë 24 orëve të fundit në shtëpinë e BBV.

Teksa po diskutonin në lidhje me çiftet brenda shtëpisë së BBV pas Romeos dhe Heidit ata u përqëndruan edhe tek çifti Sara – Bardhi ku Artjoni u shpreh se këngëtari ka për të lënë shtatzënë Sarën vetëm për sedër.Hap Pamjet Me Poshte!

Pjesë nga biseda:

Artjon: Unë siguroj diçka, Bardhi ka për të lënë shtatzënë Sarën vetëm për sedër më shumë, sepse për kaq kohë thotë do jetë nëna e fëmijëve të mi. Maksimumi 5-6 muaj jua siguroj unë që keni ndonjë lajm të ëmbël. Ndonjë lajm sedre.

Bora: Madje tani ia kemi harruar emrin nuk i themi më Sara por i themi nëna e fëmijëve të Bardhit.

Albana: Po mirë do të ketë përfitim nga të dyja palët, pse jo? Nëse ai e do këtë gjë nuk u iniciua nga hiçi

Artjon: Nuk u iniciua nga hiçi por Bardhi ka rënë brenda totalisht, dukej që atje.

Më tej ai shtoi se:

Vjet disa nga banorët që dolën u futën prapë, unë do të doja të futej tani prapë Sara dhe të shihja me kë do të dashurohej këtë herë.

Albana: Ende e dyshon dashurinë e Sarës ndaj Bardhit?

Për mua Sara është super lojtare edhe po luan akoma edhe me ndjenjat e Bardhit. Kështu që Sara ka për të vazhduar me Bardhin deri në momentin që njerëzit do arrijnë të jenë 100% me Sarën, që ajo ka qenë e vërtetë, reale dhe është një femër shumë e mirë. Vetëm për të vërtetuar këtë, femër me sedër dhe Bardhi do bëjë atë që thashë pak më parë.

Leave a Comment