‘Sa dua të kthehem mbrapa’! Romeo i prekur nga ndarja nga Heidi

Romeo dhe Heidi ishin dy banorët e “Big Brother Vip”, të cilët krijuan një histori dahsurie brenda shtëpsië, por e cila duket se përfundoi shumë hspejt.

Ditën e sotme, Romeo është shprehur i prekur në lidhje me gjithçka, teksa ka qenë duke folur me Riken dhe Erjolën, ai ka thënë se do dotne ta përjetonte të gjithë historinë dhe njëherë nga fillimi.Hap Pamjet Me Poshte!

Romeo: “Sa dua të kthehem mbrapa.”

Erjola: “Çfarë do bëje ndryshe?”

Romeo: “Nuk e di, doja ta përjetoja dhe njëherë.”

Erjola: “A je penduar që i the nuk të besoj? Sepse aty filloi.”

Romeo: “Jo, thjesht dua ta jetoj dhe njëherë.”

Erjola: “Nuk e bën dot.”

Rike: “Ai e ka në kokë këtë gjë, zemra i thotë jo, truri i thotë po dhe është në luftë me veten.”

Erjola: “Zemra i thotë jo sepse ka nevojën, e kam përjetuar vetë unë këtë gjë.”

Leave a Comment