“E kam të sigurt finalen”/ Ja si reaguan banorët nga deklarata e Romeos

Romeo Veshaj është shprehur i bindur se do të kapë finalen e “Big Brother VIP3”. Gjatë një bisede me Ledjona Xheladinajn, kjo e fundit e pyeti se pse e ka të sigurt këtë dhe aktori i njohur u përgjigje se “mund të luftoj më shumë”.

“Ti po rri. Po diskutohet marrëdhënia jote që është e mbaruar. Çfarë loje po bën?”– tha Ledjona duke nënkuptuar lidhjen me Heidi Baçin, megjithëse sipas Romeos vetë gazetarja po përfiton nga kjo marrëdhënie.Hap Pamjet Me Poshte!

Romeo: Unë e kam të sigurt finalen

Ledjona: Pse e ke të sigurt finalen?

Romeo: Sepse mendoj që mund të luftoj më shum

Ledjona: Çfarë ke luftuar ti? Ti po rri

Ledjona: Po diskutohet marrëdhënia jote që është e mbaruar. Çfarë loje po bën?

Ledjona: Po flet për marrëdhënien

Romeo: Ja çfarë po të them unë dhe ti shko e flet për marrëdhënien

Ledjona: S’po del për gjë tjetër në prime

Romeo: Po ti çfarë po del në prime se po diskuton marrëdhënien time

Ledjona: Ore kjo punë kështu është, të përfitojmë nga njëri-tjetri

Leave a Comment