Ja kush është banorja që u eliminua sonte nga shtëpia e Big Brother

Ka lënë shtëpinë mbrëmjen e sotme Ledjona, pas televotimit të hapur të shtunën me pyetjen se kë doni të shpëtoni.

Në nominim këtë të martë ishte Ilnisa, Ledjona, Jetmiri, Egla dhe Heidi.Hap Pamjet Me Poshte!

Në fillim shpëtuan Jetmiri, Egla dhe Heidi, duke mbetur në fund Ilnisa dhe Ledjona.

Dy konkurrentet lajmin e kanë marrë në studio.

Leave a Comment