Çfarë ndodhi? Françeska qan me dënesë dhe bën gati valixhen të dalë (VIDEO)

Françeska është përfshirë në një debat me Ilnisën dhe Meritonin, ku është zhgënjyer shumë nga ky i fundit, të cilin e konsideronte si një njeri shumë të afërt.

Ajo bëri gati valixhet dhe shprehu dëshirën për të dalë nga BBV3. Ajo shprehe se “unë më mirë iki sonte nga shtëpia dhe nuk rri në një shtëpi me ju”.Hap Pamjet Me Poshte!

Ka qenë Romeo, Rike dhe Jetmiri që e kanë ndaluar, ku ky i fundit shprehet se “çdo situatë që krijon në këtë shtëpi është veç për Françeskën, kështu që nuk mund të largohet nga kjo shtëpi”.

Nga ana tjetër , Ilnisa thotë se “ajo e ka bërë këtë veprim për të rënë në sy dhe po qante për arsye të tjera”.

Rike: O Frank ça po bën?

Françeska: Më lër rehat.

Meriton: Lëre të qetësohet.

Juli: Lëre të iki.

Jetmiri: Unë çdo dinamikë dhe situatë po e krijoj për ty dhe ti thua do iki, ku do vesh?

Françeska: Jam shumë e zhgënjyer.

Jetmiri: Do më lësh mua të bëj betejën për ty, ti rri shiko. Ti nuk do ikësh sot. Nuk është normale, ti s’mund të lësh këta njerëz dhe të të bullizojnë.

Françeska: Jam shumë e zhgënjyer, çdo person që unë kam afër, më del kështu.

Leave a Comment