Skandali në familjen Mbretërore, merret vendimi për Elia Zaharinë dhe Princ Lekën

Gjykata Civile e Tiranës ka vendosur pajisur me urdhër mbrojtje për 6 muaj Princ Lekën dhe Elia Zaharinë, pasi dhunë në Pallatin Mbretëror.

Çifti duhet të mbajë distancë nga njëri tjetri 5 metra, ndërsa kur Princ Leka të takojë vajzën, do duhet që e mitura të jetë nën shoqërinë e Dados.Hap Pamjet Me Poshte!

Të dy palët u përfaqësuan nga avokatët mbrojtës, ndërsa sollën prova dhe akt ekspertizë për sa i përket pretendimeve për dhunë. Elia Zaharia do vijojë të qëndrojë në pallatin mbretëtor deri në përfundim të procedurave të divorcit.

Leave a Comment