Albano i revoltuar i bën apel fermerëve për grevë urie(Video)

Fermerët më të njohur në vend janë ngritur të mërzitur pasi skuadra e Albanos ka humbur sfidën.Hap Pamjet Me Poshte!

Sipas urdhrit të Agait grupi humbës ai blu duhet të pastrojë gjithë bajgat e kafshëve.

Aktori Albano Bogdo duket se e ka marrë me sportivitet dhe e ka kthyer me humor duke i propozuar fermerëve të bëjnë grevë urie.

“Hajde të hajmë tashi shpejt e shpejt të mbushim barkun me bukë e pastaj dalim në protest”, ka thënë në notat e humorit Albano.

Për më tepër ndiqni videon:

Leave a Comment