Burri i SHP0N barkun qenit dhe i rrëmben këIyshët!

KËRKOHET NDËRHYRJA E MENJËHERSHME E POLICISË SË SHTETIT! 🚨

SKANDALOZE/ Ky burrë në “Myslym Shyr” i cili raportohet të quhet Genti, i kap dhe i hedh këlyshët qenushes së tij.Hap Pamjet Me Poshte!

Ai e shpon kafshën që sapo ka lindur me shtizë dhe pastaj këlyshët me sytë ende të mbyllur ia fut në kovë për t’ia hedhur.

E gjithë skena e rëndë është filmuar nga komshinjtë të cilët kanë shpëtuar këlyshët dhe kërkojnë marrjen e qenushes nënë.

Leave a Comment