“Eglën e njoh shumë mirë, kemi qenë bashkë në fakultet”, Hygerta Sako zbulon më shumë detaje për aktoren

Sot e ftuar në emisionin “Big Brother Radio” ka qenë gazetarja Hygerta Sako, për të bërë një analizë të lojës së banorëve dhe për të dhënë mendimin e saj për videot më të spikatura gjatë 24 orëve të fundit në shtëpinë e BBV.

A do të guxonte Hygerta që të futej në Big Brother VIP?

“Unë jam vajzë e guximshme, por është një vendim që duhet ta mendoj shumë mirë”.
zbuluar gjithashtu se gati gjysmën prej banorëve të këtij edicioni i njeh.

“Gati gjysmat e tyre i njoh, Eglën e njoh shumë mirë, është shumë e saktë në ato që do. Jo aq agresive. Është njeri të paktën me aq sa e kam njohur unë që nuk krijon afrimete shumë që të të puthë apo të të përqafojë. Ka atë qëndrimin e saj”.

Sa i përket pjesës ku Egla shprehet se ka shumë personalitete, Hygerta u shpreh se mendon që gjithçka e ka thënë për t’u dukur më shumë interesante dhe për të tërhequr vëmendje. Por ajo shtoi gjithashtu se:

“Ndoshta ka kaluar pak masën për shijet e mija. Por gjithçka aty brenda kam përshtypjen amplifikohet. Besoj që ajo është e vetëdijshme për rrugën që ka zgjedhur dhe po e çon deri në fund.

Kemi qenë bashkë në fakultet. Është shumë korrekte si vajzë”.

Leave a Comment