Elsa Lila tregon kuptimin e veçantë të emrit të vajzës, lidhet me nënën e saj të ndjerë

Fermerët kanë qëndruar në verandë, ku kanë shijuar diellien e mesditës dhe kanë folur për fëmijët.

Elsa dhe Roberti kanë folur për vajzat e tyre dhe marrëdhënies së ngushtë që ata kanë me fëmijët.Hap Pamjet Me Poshte!

Në një moment Elsa gjatë bisedës i ka rrëfyer Rigelsës kuptimin e veçantë që ka emri i vajzës së saj.

Ajo ka thënë se vajza e saj quhet Evita dhe emri i saj ka një kuptim të veçantë. Këngëtarja i ka vendosur vajzës emrin e mamasë së saj, e cila nuk jeton më.

“E quajnë Evita, ja kam vendosur emrin pas nënës sime që nuk jeton më, atë e kanë pas quajtur Eva”, ka rrëfyer Elsa

Leave a Comment