Nisin përgatitjet e dasmës/ Romeo shkruan ftesat, Heidi provon fustanin

Një dasmë e dytë do të ndodhë në BBV3, kësaj here mes Heidit dhe Romeos. Me shumicën e votave nga banorët ata u zgjodhën si çifti i natës së sotme që do të zhvillojë ceremoninë në orën 21:00.

Ndërsa banorët po bëhen gati për ceremoninë, Romeo ka nisur të shkruajë ftesat për secilin prej tyre.

Të kam vëlla hajde në dasmë – shkruan ai në njërën nga ftesat.

Liam: Kemi nderin t’ju kemi në dasmë.

Romeo: Të kam vëlla direkt o burrë.

Liam: E keni me vëllezër motra ju.

shoqërojnë atë gjatë provave, ku po i japin edhe sugjerimet mbi zgjedhjen që ajo do të bëjë.

Julia: Sikur është bërë për ty.

Erjola: OMG, sa e bukur.

Leave a Comment