Këmbimi valutor 30 mars

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 94.8 lekë dhe do shitet me 95.7 lekë.Hap Pamjet Me Poshte!

Euro do blihet me 102.3 lekë dhe do shitet me 103.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 104.7 lekë dhe do shitet me 105.7 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.3 lekë dhe do shitet 120.5 lekë.

Leave a Comment