Ledioni paralajmëron Heidin për një të papritur

Mbrëmja e sotme, në spektaklin televiziv “BBVA3” nisi me moderatorin, Ledion Liço, i cili bëri një përmbledhje të shkurtër se çfarë ka ndodhur gjatë kësaj jave dhe se çfarë pritet të ndodh gjatë “primet”.

SHIKO VIDEON ME POSHTE!

Ai përmendi dasmën e çiftit Romeo dhe Heidi, duke shtuar se një e papritur e pret këtë të fundit.
“Një befasi shumë e madhe për Heidin sonte. Tjetër gjë pret, tjetër gjë i fut brenda.”

Më pas ai përshëndeti banorët, dhe pyeti Heidin se pse është veshur me të zeza:

“Nuk vishet me të zeza si për mort.”

Heidi: Po tani këtë kishim

Ledioni: Si ndihesh?

Heidi: Ledion me seriozitet se tani jam zonjë. Jam shumë e rritur tani është çdo gjë e re.

Leave a Comment